Kezdőlap
Hírek - Aktuális
Önkormányzat
Általános
Közélet
Programok
Sport

 

HÍREK 2018-BÓL


rajzpalyazat

Marcalgergelyi Község Önkormányzata RAJZPÁLYÁZATOT hirdet a községben élő gyermekek részére, „Legszebb nyári élményem” címmel.

Pályázni két korosztályban lehet, 3-6, illetve 6-10 év közöttiek.

Minden pályázó egy művel indulhat a pályázaton, melyet szabadon választhat meg, hogy színes ceruzával, vízfestékkel, temperával, vagy zsírkrétával készít el.

Az elkésztett művek hátuljára kérnénk feltüntetni a pályázó nevét,          életkorát és lakcímét.

A pályázatokat augusztus 31-én 12:00-óráig lehet leadni az önkormányzatnál.
   

2018. július 09.

Ebösszeírás!
ebAz állatok védelméről és kíméletéről szóló 1998. évi XXVIII. törvény (továbbiakban: Ávt.) 42/B. §-a alapján a tartás helye szerint illetékes települési önkormányzat ebrendészeti feladatainak elvégzése érdekében, illetve a veszettség elleni oltás   járványvédelmi vonatkozásaira tekintettel három évente legalább egy alkalommal ebösszeírást végez.       
Az eb tulajdonosa és tartója az ebösszeíráskor köteles a törvényben előírt adatokat az illetékes települési önkormányzat rendelkezésére bocsátani.

A törvényben foglalt kötelezettség teljesítése érdekében

az önkormányzat 2018. július és augusztus hónapban ebösszeírást végez.

Felhívjuk a figyelmet, hogy az ebösszeírás önbevallásos módszerrel történik, ezért az „Ebösszeíró adatlap” beszerzése az állattartó kötelessége. Adatlap igényelhető az önkormányzatnál, valamint letölthető községünk honlapjáról is. Az kitöltött adatlapok leadása történhet személyesen az önkormányzatnál, vagy elektronikusan az onkormanyzat@marcalgergelyi.hu email címen. Leadási határidő: 2018. augusztus 31.

Az összeíró adatlap az összeírás végéig elérhető innét: ADATLAP

            
2018. július 09.

EFOP 3.9.2 - 16 pályázat
ESZAKözségünk Önkormányzata 2017-ben közösen más önkormányzatokkal pályázatot nyújtott be a "Humán kapacitások fejlesztése" tárgyában, melyet a kormányzat pozitív elbírálásban részesített. A pozitív döntésnek köszönhetően jelentős forráshoz juthat községünk, melyet szigorúan meghatározott feladatokra kell elkölteni.
            
2018. január 16.

Támogatott pályázat
reconstrustionKözségünk Önkormányzata 2017-ben az adósságkonszolidációban nem részesült önkormányzatok részére nyújtott támogatásból felújította a Hársfa utca páratlan oldalán található járdát, és célul tűzte ki, hogy a páros oldali járdát is rendbe fogja tetetni, a lehetőségek függvényében.
Ennek érdekében pálázatot nyújtott be, melynek eredményét a 2017. december 28-án megjelent Magyar Közlöny 228-as számában közzé is tették.
A közzétett adatok alapján községünk 5.212.207 forint támogatásban részesül, melyet kiegészítve saját forrással a betervezett járdafelújításra fog költeni.
            
2018. január 07.

Munkaszüneti napok 2018-ban
Hogyan alakulnak a munkaszüneti napok, az áthelyezet munkanapok 2018-ban?
                    bővebben...
2018. január 02.





Nemesszalóki Közös Önkormányzati Hivatal
9533 Nemesszalók, Rákóczi u. 15.
















Messze jövendővel komolyan vess öszve jelenkort: Hass, alkoss, gyarapíts: s a haza fényre derül!
cimer