Kezdőlap
Hírek - Aktuális
Önkormányzat
Általános
Közélet
Programok
Sport
   


GALÉRIA

A "bővebben" írásra kattintva képgaléria nyílik meg, melyen belül a képekre kattintva, amennyiben van, a képről szóló szöveges ismertető is elolvasható.

Nyugdíjas találkozó 2017
 
nyugd tal 20172017. október 07-én ismét nyugdíjas találkozó volt községünkben. A találkozón készült képeket, és videókat elérhetik a bővebben feliratra kattintva!

Játszóház
 
jatszohazMegnyílt községünk játszóháza, melyet a kicsik és nagyok örömmel vettek birtokba.
A játszóházban készült képeket a bővebben gombra kattintva találják. A galériát folyamatosan bővítjük!

Falunap 2016.
 
kepLezajlott a 2016. évi falunap. A falunapi programokon készült képekből egy válogatást tekinthetnek meg az oldalsó képre, vagy a bővebben feliratra kattintva.
Köszönjükmindenkinek a részvételt, a hangulat arról árulkodott, hogy a jelenlévők jól érezték magukat.

Szüreti felvonulás 2014.
 
szuretiVolt egyszer rég egy szüreti felvonulás, melyet a község néhány hölgy tagja, kiegészülve újabb szereplőkkel megismételt 2014 őszen.
A hideg és az eső ellenére a hölgyek nem adták fel, végigvonultak a kísérőkkel a község utcáin, és néhány helyen megállva fantasztikus tempóban táncra perdültek....

Volt egyszer egy faültetés...
 
fa2009 november 29.-én néhány önkéntes részt vett az önkormányzat által szervezett, ajándékba kapott fák elültetésében, melyek közül néhány fa már sajnos elszáradt, de több még mindig él, és díszíti a Kossuth utcát.

Az újság is megírta....
 
ujsag
Régi újságcikkekből tallózva, melyek községünkről szóltak.

Légifotók 2003-ból
 
legifoto
Községünkről 2003-ban készült légi felvételek, melyeket Kovács Ernő Úr készített.

Hálaadó Istentisztelet 1994.-ben
 
templ1994. augusztus 28.-án hálaadó Istentisztelet volt községünk templomában, amelyen készült képeket Illés Ferenc, Marcalgergelyi szülötte biztosította rendelkezésünkre.

Evangélikus templomunk
 
templom
A községben található evangélikus templom 1783-ban, a türelmi rendelet után épült. Mai végleges stílusát az 1910-es átépítés során kapta ...

Régi idők képekben
 
regiA községben illetve a község "határában" készült régi képek. Aki esetleg felismer valakit a képeken, és a képek leírásában nem szerepel, az kérjük jelezze részünkre az önkormányzat elérhetőségein. KÖSZÖNJÜK!.


Nemesszalóki Közös Önkormányzati Hivatal
9533 Nemesszalók, Rákóczi u. 15.
Messze jövendővel komolyan vess öszve jelenkort:
Hass, alkoss, gyarapíts: s a haza fényre derül! 

cimer