K A R Á C S O N Y   2 0 1 7
   
KARÁCSONY 2017


2017. december 17-én került megrendezésre községünk karácsonyi ünnepsége.

A műsor több programból állt össze.

Először az iskolások kezdték a művelődési házban egy karácsonyi előadással, melyre a tanáraik készítették fel őket. A művelődési házban az önkormányzatot Nagy Melinda, Németh Ferenc, és Szabó Károly képviselők képviselték.

A művelődési házas műsor után a templomban folytatódott a program, ahol az egyház képviselői egy kis pogácsával, forró teával és forralt borral várták a résztvevőket, majd Wagner Szilárd lelkész orgonált.
Az orgonamuzsika szünetében megérkezett Gödöllőről a betlehemi láng, melyet Szabó Balázs polgármester, Sarus Ferenc alpolgármester, és népviseletes ruhába öltözött kísérőjük (melyet a szervezők kértek) Gelesits Marcell hoztak el a községbe, és adtak át az egyház részére.
Gödöllő város hivatalos facebook oldalán elérhető a teljes átadó ünnepség videófelvétele, mely az alábbi képre kattintva is elérhető:
láng.
Az orgonamuzsika végeztével aki úgy gondolta, vihetett haza a betlehemi lángból.

A művelődési házban tartott műsorról készült képek megtekinthetők honlapunk képgalériájában, mely elérhető az alábbi képre kattintva:
kar2017

Köszönjük valamennyi résztvevőnek a közreműködést, valamint a megjelenteknek, hogy megtiszteltek bennünket jelenlétükkel.

A HÍR:
Feltöltve: 2017. december 18.
Frissítve:
Érvényessége:
Tudja meg a világ......

Amennyiben hírt szeretne részünkre beküldeni, azt megteheti a következő email címen:
onkormanyzat@marcalgergelyi.hu