S I K E R E S   D E F I B R I L L Á T O R   P Á L Y Á Z A T
   
DEFIBRILLÁTORRAL BŐVÜLT KÖZSÉGÜNK

Községünk a futball csapata által érintett abban a szabályozásban, hogy a 2020/2021-es évadtól kezdődően kötelező lesz a futballmérkőzéseken a defibrillátor elhelyezése.

Ennek köszönhetően a Magyar Labdarúgó Szövetség a labdarúgó egyesületek és önkormányzatok segítése érdekében pályázatot hirdetett defibrillátor készülékek beszerzésére.

Községünk Önkormányzata a Sportegyesülettel közösen, az egyesület javára benyújtotta a pályázati adatlapját, melyet a Magyar Labdarúgó Szövetségnél pozitív elbírálásban részesítettek.

A megnyert félautomata defibrillátor készüléket már átvettük, jelenleg az elhelyezésének a feltételeit kezdjük megvalósítani. Terveink szerint a készülék a sportmérkőzések kivételével az orvosi rendelőnél lenne elhelyezve, egy erre a célra kialakított „tárolóban”, ami védi a készüléket az időjárás viszontagságaitól, de szükség esetén a korlátlan hozzáférés lehetősége mégis biztosítva lesz.

A pályázat során az MLSZ vállalt képzésen felül, a képviselőtestület megbeszélése alapján szeretnénk a községben több embernek is lehetőséget biztosítani, hogy a készülék használatából képzésen vehessen részt. Ez ügyben a későbbiekben fogunk majd hirdetményt közzétenni.

Köszönjük a Sportegyesület közreműködését, és a Magyar Labdarúgó Szövetségnek a támogatást!

DEFIB




A HÍR:
Feltöltve: 2019.07.11.
Frissítve:
Érvényessége: --
Tudja meg a világ......

Amennyiben hírt szeretne részünkre beküldeni, azt megteheti a következő email címen:
onkormanyzat@marcalgergelyi.hu