K Ö Z V I L Á G Í T Á S   F E J L E S Z T É S
   
Elkezdődhet a közvilágítás fejlesztése.

Községünk képviselő-testülete a 2017.01.20-án tartott testületi ülésén jóváhagyta a polgármester által előterjesztett, a község közvilágításának fejlesztéséről szóló szerződést.
Amint az eon-hoz visszaérkezik az aláírt, eredeti szerződés, elkezdődnek a munkálatokat.
A szerződés szerint a községben 104 darab közvilágítási lámpa kerül lecserélésre, 2017. I. negyedévében. Egy csoportos karbantartás során a jelenlegi közvilágítási lámpákat üzemképességtől függetlenül lecserélik kompakt fénycsöves fényforrásokra.
A munkálatok megkezdésének pontos idejéről a munkát végző vállalkozó értesíteni fogja az önkormányzatot, így azt mi a lehető leghamarabb ki fogjuk hirdetni. A karbantartási munkálatok során áramszünet nincs tervezve, így a lakosság áramellátását - az esetleges rendkívüli esetek kivételével - nem fogja zavarni.
A munkálatok a közlekedésben kisebb akadályt fognak képezni, melyért előre is elnézést kérünk!
A tervek alapján a teljes karbantartás a megkezdéstől számított 3-4 napon belül elvégzásre kerül.
Hírünket folyamatosan frissíteni fogjuk, amint változás történik a munkafolyamatban.

FRISSÍTÉS 2017.01.23.
A mai napon megérkezett postán az eredeti aláírásokkal ellátott szerződés, mely aláírásra, és egyúttal visszapostázásra is került.

FRISSÍTÉS 2017.02.17.
Az E-On tájékoztatása alapján a közvilágítás csoportos karbantartása 2017.02.27 - 2017.03.03 közötti napokra van betervezve.
A munkálatok miatt az emelőkosaras járművek kisebb akadályt képezhetnek a község belterületi útjain, ezért kérjük a lakosság türelmét!

FRISSÍTÉS 2017.03.13.
A karbantartási munkálatok az előzetesen megbeszélt időponttól eltérően pár héttel később fognak elkezdódni, a munkát végzők részéről felmerült kisebb akadályoztatás miatt.

FRISSÍTÉS 2017.04.07.
Befejeződtek a közvilágítás csoportos karbantartási munkálatai, immár a község teljes területén a megújult lámpák üzemelnek. Az eddigi visszajelzések alapján a lakosság nagyon pozitívan fogadta a munkálatokat. Bízzunk benne, hogy a korábban üzemelő lámpák miatti kellemetlenségek már csak emlékek lesznek. Köszönjük a lakosság türelmét, mellyel a karbantartás alatti zavartatást elviselték. Ezzel a fejlesztéssel is hozzájárultunk ahhoz, hogy községünk biztonsága még jobb legyen.

A HÍR:
Feltöltve: 2017.01.20.
Frissítve: 2017.04.07.
Érvényessége: Nincs meghatározva
Tudja meg a világ......

Amennyiben hírt szeretne részünkre beküldeni, azt megteheti a következő email címen:
onkormanyzat@marcalgergelyi.hu